Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره آغاز فعالیت پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش توضیحاتی داد. - اخبار اجتماعی -

صادق ستاری‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره آغاز فعالیت معلمانی که امسال از طریق آزمون استخدامی پذیرفته شده‌اند، اظهار کرد: شروع سال تحصیلی از اول مهر است و ساماندهی نیروهای جدید از اول مهر آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره طی دوره‌های آموزشی این افراد گفت: پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش، دوره‌های آموزشی را ضمن تدریس در مدارس طی خواهند کرد.

حسن رحیمی معاون آموزشی دانشگاه فرهنگیان نیز در پاسخ به این پرسش که آیا افراد باید برای گذراندن دوره‌های آموزشی به تهران مراجعه کنند، گفت: 90 درصد آموزش‌ها به صورت حضوری برگزار می‌شود و افراد در همان استان خود آموزش می‌بینند مگر آنکه در رشته‌ای تعداد پذیرفته‌شدگان اندک باشد و چاره‌ای جز برگزاری آموزش‌ها در تهران نداشته باشیم.

 دانشگاه فرهنگیان درباره آغاز دوره‌های آموزشی اعلام کرده است:

مراحل ثبت‌نام به دو شیوه حضوری و غیرحضوری است:

در مرحله غیرحضوری، معرفی‌شدگان باید تا 30 مرداد 1401 به آدرس (ttc.cfu.ac.ir) سامانه آموزشی پذیرش مهارت‌آموزان دانشگاه فرهنگیان (سامانه مروارید) مراجعه و برای بارگذاری مدارک و ثبت‌نام غیرحضوری خود اقدام می‌کردند.

 آن دسته از مهارت‌آموزانی که در تاریخ‌های اعلام شده موفق به ثبت‌نام نشده‌اند صرفاً تا یک هفته بعد از آخرین مهلت تعیین شده، می‌توانند با حضور در پردیس محل آموزش خود توسط کاربر سامانه مروارید اقدام به ثبت‌نام کنند و بعد از زمان اعلام شده هرگونه درخواست برای ثبت‌نام بلا اثر خواهد بود.

مرحله دوم یعنی ثبت‌نام حضوری بدین شرح است:

ثبت‌نام حضوری از تاریخ 1401/6/1 لغایت 1401/6/10 در پردیس محل آموزش مهارت‌آموزان انجام خواهد شد.

ثبت‌نام حضوری تنها از کسانی به عمل خواهد آمد که اقدام به ثبت‌نام غیرحضوری کرده باشند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام حضوری عبارتند از:

پرینت ثبت‌نام غیرحضوری در سامانه آموزشی دانشگاه.

اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه؛ اصل و کپی کارت ملی.

اصل و کپی گواهینامه یا دانشنامه مدرک تحصیلی مورد تأیید استان سهمیه خدمتی.

 اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت خدمت (برای برادران).

 اصل و کپی گواهی قبولی در آزمون داخلی برای مشمولین نهضت سوادآموزی.

اصل معرفی‌نامه استان سهمیه خدمتی (این معرفی‌نامه بدون کد رهگیری، مهر و امضا فاقد اعتبار است).

 2 قطعه عکس پرسنلی.

عدم مراجعه حضوری پذیرفته‌شدگان، طبق برنامه اعلامی مدیریت امور پردیس‌های استان مربوطه به معنی انصراف از دوره تلقی می‌شود.

معرفی‌شدگان پس از مشخص شدن استان و پردیس محل آموزش و ثبت‌نام غیرحضوری باید از طریق جستجو در گوگل به سایت دانشگاه فرهنگیان استان محل آموزش خود (به عنوان مثال مهارت‌آموزان استان آذربایجان شرقی «مدیریت امور پردیس‌های استان آذربایجان شرقی ـ دانشگاه فرهنگیان») یا در انتهای صفحه اصلی پرتال دانشگاه، قسمت پردیس‌های استانی (نقشه ایران) بر روی استان مورد نظر کلیک و اطلاعات مربوط به دوره مهارت‌آموزی را دریافت کنند.

هرگونه نقل و انتقال استانی در دوره مهارت‌آموزی ممنوع است.

شروع دوره آموزشی و برنامه درسی

دوره مهارت‌آموزی شامل دو پودمان است که پودمان نخست آن از روز سه‌شنبه مورخ 1401/6/1 آغاز می‌شود. مهارت‌آموزان باید پس از ثبت‌نام براساس برنامه اعلامی استان محل آموزش، اقدام کنند.

در صورتی که مهارت‌آموز طبق مراحل مشخص شده اقدام نکند، امکان شرکت وی در امتحانات پایان پودمان و متعاقباً صدور حکم استخدامی توسط وزارت آموزش و پرورش وجود نخواهد داشت.

پودمان‌های اول و دوم این دوره به صورت حضوری و الکترونیکی برگزار می‌شود. در کنار آموزش حضوری بسته‌های یادگیری الکترونیکی که از تاریخ 1401/5/30 در دسترس است و لینک آن در منوی اصلی پرتال سازمان مرکزی دانشگاه با عنوان (دروس دوره مهارت‌آموزی ایجاد شده)، در نظر گرفته شده است.

بدیهی است پاسخگویی به مشکلات پذیرفته‌شدگان از جمله رمز عبور سامانه آموزش، بارگذاری مدارک، ثبت‌نام و ... برعهده استان محل برگزاری دوره است.

جزئیات ضروری درباره نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شداختصاص امتیاز تأهل به پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورشآخرین جزئیات آزمون استخدامی آموزش وپرورش اعلام شد/ رقابت 500000 داوطلب برای پذیرش 34813 نفر

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان معلمان دانشگاه فرهنگیان معلمان آزمون استخدامی آموزش دانشگاه فرهنگیان دوره مهارت آموزی دوره های آموزشی پذیرفته شدگان آموزش و پرورش ثبت نام حضوری مهارت آموزان محل آموزش اصل و کپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۸۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد

سومین دوره آموزشی توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با عنوان حلقه‌های میانی «حامیم» با حضور ۱۹۰ دانشجوی دختر و پسر در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، حمید ستوده، مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه از برگزاری سومین دوره آموزشی توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی با عنوان حلقه‌های میانی «حامیم» در این دانشگاه خبر داد.

وی اظهار کرد: این دوره آموزشی با حضور 190 نفر از دانشجویان دختر و پسر از 19 تا 21 اردیبهشت‌ماه به‌صورت حضوری در پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی و در روزهای 22 و 23 اردیبهشت‌ماه نیز به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

ستوده در ادامه با اشاره به اینکه اردوی فرهنگی و تفریحی این دوره در هفته نخست خردادماه به مدت دو روز در خارج از تهران برگزار خواهد شد، بیان کرد: مهم‌ترین موضوعات مورد توجه در این کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی، شامل سبک زندگی، مباحث اندیشه‌ای، معارف دینی و بررسی شبهات رایج معرفتی، فرهنگی و سیاسی در فضای دانشگاهی است.

دبیر برگزاری سومین دوره آموزشی حامیم در دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: علی صدرا، مدرس دانشگاه، موحدابطحی استاد حوزه و دانشگاه، دکتر احمد قدیری‌ابیانه، کارشناس امور بین‌الملل، نویسنده و پژوهشگر سیاسی و مهدی عباسی‌مهر، مدیر سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به عنوان مدرس در این دوره حضور دارند.

ستوده تقویت نقش محوری دفاتر نهاد در راهبری فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها، تقویت بنیه اعتقادی و فکری دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی، امیدآفرینی و تقویت نشاط و روحیه فعالیت‌های جمعی، تقویت انگیزه برای نقش‌آفرینی در سال تحصیلی جدید و حضور میدانی در دانشگاه‌ها، استعدادسنجی و بهره حداکثری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشجویان و استفاده از فرصت شبکه‌سازی و تیم‌سازی دانشجویان مستعد از جمله اهداف طرح حامیم برشمرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نتایج چهارمین آزمون «مهارت انجام عملیات قرض‌الحسنه» اعلام شد
  • ادعای معاون آموزش و پرورش درباره شیطنت مافیای کنکور
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • ششمین جشنواره پروژه‌های دانش‌آموزی فرهیختگان جوان آغاز به کار کرد
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • آغاز سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران/ درهای مصلی به روی بازدیدکنندگان باز شد
  • جزییات سومین دوره آموزشی حلقه‌های میانی «حامیم» در دانشگاه علامه اعلام شد
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد